Arbeta effektivare på kontorshotell och få mer tid till motocross

Du driver eget företag och älskar att hålla på med motorsport. Men att hålla på med motocross och andra motorsporter kostar pengar och tar mycket tid. Som egenföretagare är det då smart att arbeta på ett kontorshotell, så att du arbetar riktigt effektivt.

Hittar ditt kontor

Idag har det blivit väldigt vanligt att företagare hyr kontor eller kontorsplats på ett kontorshotell. Det hjälper dig att arbeta mycket effektivare än hemma, förutom att du får tillgång till alla andra fördelar som finns på ett kontorshotell: Senaste tekniska utrustningen, möjlighet att nätverka med andra företagare, ha kontor i city och hyra större mötesrum när du behöver det. En annan stor fördel med att inte arbeta hemifrån är att det är lättare att göra skillnad mellan fritid och arbetstid. Workaround har kontorshotell över hela Sverige och du kan garanterat hitta något som passar dig. Du väljer ifall du vill hyra ett kontor eller en kontorsplats, på heltid eller några dagar i veckan. För många hemmaföretagare kan det vara skönt att bara få komma iväg en-två gånger i veckan för att kunna arbeta riktigt effektivt. Gå in på Workaround och hitta din kontorsplats och utveckla företaget.

Arbeta mer effektivt

En av de stora fördelarna med att arbeta på ett kontorshotell är att du kommer arbeta mycket mer effektivt än när du arbetar hemifrån. Du hyr ett kontor eller en kontorsplats. Det innebär att du går dit på morgonen och kommer att vilja använda tiden så effektivt som möjligt. Till skillnad mot när du driver företaget hemifrån och arbetsdagen inte har en tydlig början och ett tydligt slut. Det är också mer inspirerande att jobba på ett av Workarounds kontorshotell än det är att jobba hemifrån. Du träffar andra människor och får mycket kunskap och inspiration från dem, förutom att även möjligheten att samarbeta med andra företag ökar. Att samarbeta är oerhört viktigt för att kunna utveckla din verksamhet. Ju bättre företaget går, desto mer tid och pengar kommer du få att lägga på motocross och andra roliga saker.

Mer tid till motocrossen

Vare sig det är du själv, din partner eller dina barn som kör motocross så kräver det mycket tid och pengar. Därför är det bra att arbetet inte tar mer tid än det behöver, även om du gillar ditt företag. Det är skönt att kunna lämna arbetet på fredag eftermiddag och känna att du är ledig på riktigt. Så att du kan fokusera på intressen och familjen, istället för att tänka på mejl eller känna dig stressad över uppgifter som du behöver bli klar med.

Motocross tar ju också mycket tid. Ta sig till och från träningen, åka på tävlingar och sedan brukar det ju alltid uppstå olika slags problem som behöver lösas. En del av charmen. Motocross ger även väldigt mycket, som gemenskap och adrenalinkickar, vare sig du kör själv eller inte. Det är också skönt att kunna gå upp en lördag morgon och inte behöva tänka på jobbet alls. Kontoret är inte hemma. Du kan gå ut till bilen för att med crossen på släpet ta dig till nästa tävling.

Leave a Reply

mts_truepixel